Om oss

Moi Skinnutsalg

Moi Skinnutsalg ligger på Moi i Lund, i Rogaland fylke ca. 1, 5 time sør for Stavanger. Vi holder til langs E39 i lokaler ved siden av XY bensinstasjon.

Heidi og Terje foran butikken.

Vi har Norges beste utvalg av skinnklær og et godt utvalg av skinnvesker til markedets beste priser. Prisene våre ligger 30-50% lavere enn prisene i vanlige butikker.

Vi som driver Moi Skinnutsalg har jobbet med skinn i flere tiår. Vi er veldig opptatt av kvalitet og vi ønsker at folk kan komme til oss og kjøpe kvalitets plagg til fornuftige priser. Hos oss kan du være trygg på at du får god service og gjør en god handel.

Vi har også et lite sy-verksted der kan vi bl.a. legge opp ermer eller utføre andre reparasjoner. Har du spørsmål angående våre produkter er det bare til å kontakte oss. Kontakt informasjon står på fremsiden eller du kan bruke kontakt oss feltet nede til høyre på fremsiden.

 

 

6 tanker om “Om oss

 1. Sissel Iren Fatland

  Hei,

  Eg arbeider som lærar på ein skule på Nærbø, og eg lurer på om de har restar/avkapp av skinn som de gjer vekk? Me kan ev. sjølvsagt hente det sjølv. På førehand takk for svar.

  Svar
 2. June Hansen

  Hei når jeg ringer nummeret som står oppført på siden deres på goggle. Så får jeg vite nr ikke er i bruk? Jeg ville hørt hva størrelse dere har i skinntights/bukser og åpningstid lørdag? Mitt mobil nr er 47294587 og mail er june.quisthansen@gmail.com

  Svar
  1. Taj Elisabeth Eik Seilen Innleggsforfatter

   Hei, skinnbuksene kommer i str. 38-46. Åpningstidene på lørdager, butikken på Moi kl. 10-15 og på butikken i Storgata på Bryne kl. 10-15. Telefonnummer du kan nå oss på er 419 16 748.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *